Wrap 'n Foil

Shop

About Us

The Story (where it all began)

Wij maken het decoreren/(re)stylen van meubels, keukenkastjes, kastplanken, boekenplanken, ramen, deuren, dozen, boeken, lap-tops gemakkelijk. Dit doen wij door hippe, trendy en originele zelfklevend plakfolie (ook wel meubelfolie / decoratiefolie / wrap folie of interieurfolie genoemd) zorgvuldig te selecteren voor jou, zoals in uni/effen plakfolie, marmer plakfolie, hout plakfolie, bloemen/barok plakfolie en natuursteen/beton- designs plakfolie, en prachtige kleuren. Uiteraard hebben wij ook onze luxe uitvoering plakfolie de NOUVA vinyl™

Met onze unieke collectie plakfolie kun je jouw project doen slagen

Op het gebied van plakfolie volgen wij de laatste trends en ontwikkelingen om je zo te kunnen voorzien van de hedendaags nieuwe trends zelfklevend plakfolie. Onze unieke en trendy collectie aan plakfolie zorgt ervoor dat je (re)style project zal slagen en je een prachtige indruk zal achterlaten bij je gasten.

Je kunt gemakkelijk online alle producten vinden voor jouw uniek (re)style project.

Eind 2020 zijn wij live gegaan en sindsdien vele unieke bezoekers geholpen om hun (re)style project te laten slagen. We zijn er trots op dat wij jou kunnen voorzien van de fijnste plakfolie die jouw meubels (of muren) zullen opliften. Decoreer je huis (meubel) in stijl met Wrap ‘n Foil.

Inspiratie opdoen over plakfolie?

Dat kan, in onze BLOGS vind je handige tips, creatieve ideeën, verwijzingen naar andere bedrijven etc. Volg onze Pinterest board, Instagram, Facebook en Twitter en blijf altijd op de hoogte. #wrapnfoil.

Een (re)style project is persoonlijk, dat doe je graag met de juiste aandacht. Dat weten wij al te goed van Wrap ‘n Foil. Heb je suggesties of opmerkingen dan horen wij dat graag, via info [@] wrapnfoil.nl kun je jouw mening achterlaten.

A little story about me!

Vanuit mijn liefde voor trendy plakfolie ben ik Wrap ‘n Foil begonnen. Op een zonnige dag in 2020 bedacht ik het concept, om ook verschillende designs (en maten) plakfolie hier aan te bieden. Net dat exclusieve collectie aan plakfolie denk aan exclusieve premium plakfolie als merk NOUVA vinyl en ook exclusieve designs zoals glitter en leer. Door de vraag naar (meer) andere producten heb ik inmiddels het assortiment uitgebreid. Heel veel shop plezier!

-xoxo-

Geneviève

“Het (re)designen is leuk en gaat niet zonder slag of stoot. Ben goed voorbereid en dan zal je interieur weer als nieuw zijn.”

GRATIS VERZENDING

Voor orders vanaf €100,00

TOP DEALS

Word iedere week/maand verrast

SHOPGEMAK

Overzichtelijk in een shop

KLANTTEVREDENHEID

Meer dan 300 klanten geholpen

Klanttevredenheid

Onze Blogs

In onze BLOGS lees je alles over hoe je o.a. met plakfolie kunt omgaan en wat je er allemaal mee kunt

Onze Merken

kocht
verified