Wrap 'n Foil

Plakfolie – Interieurfolie – Uni/Effen – Metallic roze – 60 cm (b) x 1 m (l)

 8,98
mensen bekijken dit nu

Gebruik Plakfolie om je interieur te verfraaien. Ga voor de uni/effen plakfolie! Deze plakfolie in kleur roze in afgewerkte metallic look, voelt warm en natuurlijk aan! Bestel altijd een extra rol en nooit precies op maat!

Oeps..niet op voorraad
Geef me een seintje
[contact-form-7 id="36196" product="Plakfolie - Interieurfolie - Uni/Effen - Metallic roze - 60 cm (b) x 1 m (l)" product_url="https://wrapnfoil.nl/product/plakfolie-uni-effen-metallic-roze-60cm-1m/"]

BUNDELKORTING

Hoeveel 2 3 4
Prijs p/s  8,53  8,08  7,63
% Korting 5% 10% 15%

Uitverkocht

Gegarandeerd Veilig Afrekenen
Image Safe Checkout

Verfraai je interieur en creëer een trendy en hip interieur met uni/effen zelfklevend plakfolie

Breng je interieur tot leven met plakfolie. Ben je op zoek naar iets anders dan hout, marmer, beton of bloemenprint? Dan is onze collectie uni/effen plakfolie perfect voor jou! We bieden een breed assortiment aan effen kleuren en andere designs. Geef je meubels een tweede leven en creëer een geheel nieuwe look in je interieur met zelfklevend plakfolie, ook wel bekend als meubelfolie, wrap folie, interieurfolie of decoratiefolie. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel jouw favoriete plakfolie.

Plakfolie in hoogglans en metallic stijl

Ontdek onze hoogglans en metallic plakfolie in trendy uni/effen kleuren. Onze roze plakfolie met metallic look, afgewerkt met parelkorrels, voelt warm en natuurlijk aan en is helemaal hip. Geef je interieur een nieuwe uitstraling met deze opvallende en stijlvolle plakfolie.

Zelfklevend plakfolie in metallic uitvoering voor een extra glans

Onze zelfklevende plakfolie in metallic uitvoering voegt een extra glans toe aan je interieur. Of je nu keukenkastjes, kastplanken, boekenplanken, ramen, deuren, dozen of zelfs laptops wilt bekleden, onze plakfolie is geschikt voor elke gladde, droge en vetvrije ondergrond. De mogelijkheden zijn eindeloos, zelfs knutselen behoort tot de vele opties. Met een relatief kleine investering creëer je een groots effect. Kies de gewenste kleur en laat je creativiteit de vrije loop!

Bezoek onze webshop en ontdek ons assortiment uni/effen plakfolie in trendy kleuren en metallic uitvoering. Geef je interieur een trendy en hippe uitstraling. Bestel jouw favoriete plakfolie vandaag nog en transformeer je interieur met onze hoogwaardige en veelzijdige plakfolie. Ga nu naar onze webshop en maak je interieur trendy met zelfklevend plakfolie!

Zelfklevend plakfolie – meubelfolie – decoratiefolie of interieurfolie kopen voor een snelle metamorfose

  • Plakfolie met prachtige metallic look (door de toevoeging van ‘parel korrels’)
  • Voor een snelle metamorfose in je interieur
  • Hoge kwaliteit, plakt makkelijk en snel. Met deze type plakfolie dien je delicaat mee om te gaan. Het is fijn/dun product. Voor het aanbrengen gebruik altijd een rakel om het te beplakken en een stanleymesje om af te snijden. Volg de meegeleverde instructies voor meer informatie
  • Waterbestendig en makkelijk te reinigen
  • Gemakkelijk te snijden op maat
  • Gemakkelijk te verwijderen (zonder beschadigingen)
  • Toepasbaar op gladde, vetvrije en stofvrije ondergrond
  • Onbehandeld hout (bijv. spaanplaten, MDF) moeten met een goede laag primer (bijvoorbeeld met behanglijm, grondverf etc.) voorbehandeld worden
  • Plakfolie op kalk- of gipswanden, dienen eerst uitgevlakt te worden en voorbehandeld met een hechtprimer
  • Afmeting: 60 centimeter (B) tot 1 meter (L) (een rol plakfolie). Bestel altijd extra en nooit precies op maat!
  • Er kunnen thermische breuken ontstaan als je er niet zorgvuldig mee omgaat (bijv. te ruw mee omgaan, veel druk opleggen, en te hard aan trekken)
EAN

9501157187183

Artikel code

Merk

Wrap 'n Foil

Aantal

1 stuks

Type product

Plakfolie metallic

Materiaal

PVC

Kleur

Crème

Afmetingen (bxl)

60cm x 100cm

Conditie

Nieuw

Herkomst

Made in China

Extra informatie

Houd er rekening mee dat de kleuren kunnen afwijken in verband met scherminstellingen

Pakketpost of Brievenbuspost

Pakketpost

Contact

Klantenservice is bereikbaar van di t/m vr, 11:00 – 16:00, 023 – 302 02 81, info [@] wrapnfoil.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

kocht
verified