Wrap 'n Foil

Shop

Betaalmethoden

Je kunt bij Wrap ‘n Foil op een veilige en eenvoudige manier bestellen en betalen.

Op deze pagina vind je meer informatie. Heb je vragen? Mail ons gerust op info [@] wrapnfoil.nl. We helpen je graag verder!

Betaling

Prijzen in de webshop zijn inclusief BTW, je komt dus niet voor verassingen te staan bij het afrekenen. Betalingen binnen www.wrapnfoil.nl gebeuren altijd binnen een beveiligde betaalomgeving. 

Je kunt voor het betalen van aankopen in deze webshop kiezen voor de volgende betaalwijzen:

1) iDeal (internetbankieren)

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven.

2) PayPal

PayPal is een online betaalservice (en niet alleen voor eBay) met wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Met Paypal kun je nu eenvoudig, veilig en probleemloos betalen. Gebruik het om snel en veilig uit te checken in duizenden winkels. Ook jij kunt eenvoudig lid worden van PayPal. Surf naar www.paypal.com en klik op de knop Aanmelden. Voeg vervolgens jouw bankrekening of creditcard toe aan jouw PayPal-rekening.

Hoe werkt PayPal?

Bij jouw aanmelding kun je de gegevens van jouw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.

Jouw bankrekening of creditcard wordt aan jouw PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.

Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoef je slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten.

Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van jouw rekeningsaldo of jouw creditcard

Wij berekenen 3,4 % en €0,35 per transactiekosten als je met een PayPal betaalt. 

Als je met Paypal betaald, wordt je financiële informatie niet gedeeld met retailers. Het is goed beschermd om fraude te minimaliseren en te helpen jouw identiteit te beschermen.

3) Creditcards 

Het is ook mogelijk om met creditcards bij ons af te rekenen.

Betalen op het internet: je betaalt met de gegevens die op je creditcard te vinden zijn:

Het creditcardnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van je creditcard. Het nummer is een cijferreeks van 13-16 getallen.

De vervaldatum (maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorpagina).

Validatiecode (ook wel CVV of CVV2). Deze bestaat bij een VISA of MasterCard uit 3 getallen en het is te vinden helemaal rechts in de handtekeningstrip op de achterkant van je creditcard.

Er wordt vaak om een extra wachtwoord (MasterCard Securecode of Verified by Visa). Je kunt deze zelf uitkiezen als je dat nog niet hebt gedaan. Mocht je het wachtwoord vergeten zijn, neem contact op met je creditcardmaatschappij. Door dit extra wachtwoord wordt online betalen een stuk veiliger. Het is daarom zeker aan te raden om hiervan gebruik te maken.

Wij berekenen 2,8 % en €0,25 per transactiekosten als je met een creditcard betaalt. 

4) Factuur (alléén geldig voor zakelijke klanten)

Alléén geldig voor zakelijke klanten. In de bevestiging die je na je bestelling ontvangt tref je de betalingsgegevens aan voor een bankoverschrijving via Factuur. Overschrijvingen dienen binnen 7 dagen overgeboekt te worden. Je dient jouw Bedrijfsnaam, eventueel KvK en BTW nummer op te geven. Hierin vragen we je om het totaalbedrag bij de Factuur te voldoen aan:

Wrap ‘n Foil
Rekeningnummer NL87 INGB 000 7616640
O.v.v. het ordernummer

5) Contant betalen bij Afhalen

Op afspraak is het mogelijk bestellingen af te halen. Indien je contant wilt afrekenen voor jouw aankopen verzoeken wij je om met gepast geld te betalen. Per e-mail kunnen we dan een afspraak maken voor het ophalen.

6) Bancontact

Bancontact is een betaalsysteem in België. Het is te vergelijken met het iDeal betaalsysteem in Nederland. Je kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten en het gebruik ervan is heel eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Voor het gebruik van Bancontact berekenen wij geen transactiekosten. 

7) Vooraf overmaken

Het is mogelijk om het bedrag vooraf over te maken.  Indien je hiervoor kiest ontvang je een bevestigingsmail met daarin de betalingsinstructies. Hierin vragen we je om het totaalbedrag bij vooruitbetaling te voldoen aan:

Wrap ‘n Foil
Rekeningnummer NL87 INGB 000 7616640
O.v.v. het ordernummer

Nadat je bestelling is bevestigd ontvang je een orderbevestiging. Hierin vind je het ordernummer, factuurbedrag en onze bankgegevens. Zodra wij het bedrag ontvangen hebben (houd rekening met verwerkingsperiode van jouw eigen bank), zullen wij overgaan tot verzending.

8) Kortingscodes (voucher)

Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Afhankelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of een percentage. Helaas zijn de kortingscodes niet geldig op giftcards. Een kortingscode is eenmalig geldig en verliest na het definitief maken van een bestelling haar waarde. 

Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd. Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen.

kocht
verified