Wrap 'n Foil

Shop

Media | Bloggers | Vloggers

Leuk dat je langskomt in de Wrap ‘n Foil webshop! We vinden het leuk dat je een kijkje komt nemen. Heb je vragen over onze webshop of de plakfolie die we aanbieden? Aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen. We staan klaar om je te helpen en eventuele opmerkingen te beantwoorden.

 

Bloggers | Vloggers | Influencer

Speciaal voor trendy lifestyle bloggers, vloggers en influencers hebben we een leuke samenwerkingsmogelijkheid. Als jij meer dan 1000 volgers hebt op je blog, vlog (bijvoorbeeld op YouTube), Facebook, Instagram en/of Twitter, nodigen we je graag uit om met ons samen te werken. Wil je deel uitmaken van Wrap ‘n Foil en een leuke samenwerking aangaan? Meld je dan meteen aan via info [@] wrapnfoil.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan trendy content!

 

Pers & Media

Ook voor pers en media zijn we beschikbaar. Als je persmateriaal wilt opvragen, hoge resolutie foto’s nodig hebt of de plakfolie wilt gebruiken voor een stylingproductie, kun je ons een mailtje sturen naar info [@] wrapnfoil.nl. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je alle benodigde materialen krijgt voor een geslaagde stylingproductie.

 

Mediacontact:

Voor mediacontact en verdere vragen kun je ook terecht bij ons via onderstaande contact. We streven ernaar om snel te reageren en je van de nodige informatie te voorzien.

We kijken ernaar uit om met bloggers, vloggers, influencers en de pers samen te werken en onze plakfolie op een creatieve en trendy manier onder de aandacht te brengen. Neem dus gerust contact met ons op en laten we samen iets moois creëren!

t.a.v. Geneviève
e-mail: info [@] wrapnfoil.nl
website: www.wrapnfoil.nl

kocht
verified